Навіщо вмикають автомобільну пічку влітку

Навіщо вмикають автомобільну пічку влітку
Пічка автомобіля – дуже корисний винахід, але влітку він абсолютно непотрібний. Ви теж так думаєте? І помиляєтесь. У певних ситуаціях вона стане в нагоді.

Одразу попередимо, що це ситуації, пов’язані з уникненням перегріву двигуна. Це справжній жах автомобіліста.

Корисна порада від водіїв з досвідом

Влітку підвищується ризик перегріву двигуна. Якщо така неприємність сталася, не можна її ігнорувати і сподіватись, що ви якось доїдете, адже вже недалеко. Можна спровокувати серйозну поломку, навіть пошкодити двигун.

Врятувати ситуацію може пічка, адже вона пов’язана із системою охолодження простору під капотом.

Влітку перегрівся двигун? Увімкніть пічку, причому на максимум. У салоні стане спекотно, тому ви можете просто вийти на свіже повітря. Достатньо погуляти 5-10 хвилин.

Досвідчені водії вмикають піч навіть під час простою в заторі. Це надійний спосіб заздалегідь попередити перегрів двигуна. Щоправда, в салоні стане не дуже комфортно, тому через певний час все-таки вимкніть обігрів.

Як бачите, піч може стати в нагоді не лише у прохолодну пору року. Сподіваємось, що цей лайфхак допоможе вам уникнути багатьох неприємностей.  

Навіщо вмикають автомобільну пічку влітку

Коментарі

  1. Дякую за інформативну статтю. На мою думку, це корисна інформація для всіх: і для тих, хто вже є власником авто, так і для людей які планують придбати автомобіль.

    ВідповістиВидалити
  2. Навіть не знала про таку особливість! Дякую за пораду, тепер буду знати що робити якщо така прикрість станеться!

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже цікава інформація, якщо чесно я навіть подумати не могла, що пічка автомобіля може бути корисна влітку. Дякую, буду тепер користуватися)

    ВідповістиВидалити
  4. Одразу скажу, що інформація на перший погляд виглядає як абсурд, але якщо так радять досвідчені водії, то немає приводу їм не довіряти. Бо що може бути гірше, ніж пошкоджений двигун, а ви у довгій дорозі...

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар