Що подарувати жінці-водію

Що подарувати жінці-водію
Інколи обрати вдалий подарунок жінці досить важко. Хочеться, щоб він був корисним. Тому слід проаналізувати, чим жінка захоплюється. Якщо вона водить авто, можете скористатись нашими практичними порадами.

Як відомо, для водія автівка стає чимось значно більшим, ніж просто засіб пересування. Жінки, як і чоловіки, прагнуть використовувати корисні атрибути та пристрої для автомобілів. Вони можуть зробити їзду комфортнішою, безпечнішою. 

Звичайно, не варто дарувати інструменти, вольтметр або редуктор. Жінка такий подарунок може не оцінити. Тут слід вибрати щось корисне саме для інтер’єру або зовнішнього вигляду автомобіля. Вдало підібрана річ принесе не тільки насолоду, а й стане корисною при їзді. 

Ідеї для матусь

Якщо шукаєте подарунок для жінки-мами, ваше завдання полегшується. 

  • Автокрісло для малюка. Це ідеальний варіант – корисний, потрібний і досить дорогий. Звичайно ж треба переконатися, що в неї ще немає такої незамінної речі. При виборі дитячого авто крісла слід переконатися, що воно якісне, безпечне, має всі необхідні функції. Краще обирати крісло відомого виробника.
  • Органайзер речей для дитини. Такий подарунок обійдеться вам дешевше, а для матусі може виявитись дуже потрібним.

Що подарувати жінці-водію

Інші ідеї подарунків для жінок

Є ще чимало ідей для корисних подарунків жінці, яка водить авто. Здебільшого це речі для тюнінгу. Такі аксесуари є безпрограшним варіантом. Їх дуже багато. 

  • Можна подарувати красиві чохли. Стильно виглядають моделі, підібрані під колір автомобіля. 
  • Ще один варіант – дизайнерські накладки на двері, кузов, пороги.
  • Обплетення на кермо. Краще підбирайте його під колір автомобіля. Часто в комплекті додаються накладки на ручник того ж кольору, що й обплетення.
  • Для справжніх фанаток авто гарним подарунком може стати ручка для коробки передач. У неї може бути стильне виконання і навіть інкрустація стразами від провідних світових дизайнерів.
  • Цікавий варіант – ароматизатор, який має аромат відомого парфуму.
  • Автонаклейки. Є безліч варіантів дизайну, форми.
  • Емблема для капоту. Але тут треба вибирати найбільш стильний варіант.
  • Стилізовані захисні окуляри для фар або навіть вії. Незвичний і креативний варіант.
  • Подушечки на крісла. Цей варіант подарунку буде до душі кожній жінці. Вони не тільки створюють затишок, додають стилю, а й підтримують спину у правильному положенні під час тривалої їзди. Якщо хочете приємно здивувати жінку, обирайте подушки зі стильним і незвичайним оформленням. 

Як бачите, є чимало варіантів подарунків для жінки-автовласниці. Більш дорогі будуть в нагоді на свята,а ті, що дешевше, можна подарувати і без приводу. Кожній жінці приємна увага друзів, рідних та коханих.
Що подарувати жінці-водію

Коментарі

  1. Думаю для жінки, можна ще якийсь сертифікат на автомийку чи сто подарувати, але якщо ви її чоловік можна ще й до того, подарувати якийсь крутий комплект нижньої білизни, але круті поради для дівчини, що керує автомобілем

    ВідповістиВидалити
  2. ЯК МАМА МАЛНЕНЬКОЇ ДОНІ ПЕРШ ЗА ВСЕ ХОТІЛА Б АВТОКРІСЛО 😊а для себе чохли або подушечки😅и загалом кожна жінка хоче затишку як дома так і в автівці.

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже гарна стаття, вдало все підібрано. Дякую автору, на Новорічні свята тепер всі рідні будуть з чудовими і необхідними подарунками.
    Моя мрія - це стильні чохли для авто.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар