Про що варто пам’ятати при покупці електрокару

Про що варто пам’ятати при покупці електрокару

Електромобілі давно перестали бути екзотикою в Європі та Америці. А от наші громадяни ще вагаються стосовно цього дива техніки.  

Ми вже розказували про переваги та недоліки електрокарів. Ще згадаймо деякі важливі плюси такого транспорту.

Які переваги ви отримаєте

Насправді за електрокарами майбутнє. У першу чергу це пов’язано з їх екологічністю.

Перестаємо купувати дорогий бензин

Запаси нафти вичерпуються, бензин постійно дорожчає. Натомість електричний струм можна отримувати і екологічним шляхом. Купивши електромобіль, ви не будете залежати від бензину, ціна на який постійно зростає.

Зберігаємо екологію

З кожним роком екологічні проблеми стають все актуальнішими. Міські жителі страждають від забрудненого і загазованого повітря. Це вже стало серйозною проблемою, яка спричиняє алергію та захворювання. Ви можете зберегти чисте повітря для себе та своїх дітей.

Про що варто пам’ятати при покупці електрокару

Акумулятор

Найбільша проблема – який запас ходу забезпечує заряд акумулятора. У кожного виробника і моделі авто цей показник різний. Різниця може складати півтора-два рази. Про це треба пам’ятати при купівлі.

Досить високий запас ходу лише в дорогих моделях. Це автівки, які виробляють США та Японія. У моделях з Китаю, Кореї показники значно менші. Тому їздити на таких моделях на довгі дистанції неможливо. Зате вони значно дешевші (іноді втричі). Кількість заправок постійно збільшується, тому ця проблема теж вирішується. А для міста це взагалі ідеальний варіант.

Отже, як бачите, всі нюанси можна вирішити, а переваги електромобілів не залишають сумнівів. Авто майбутнього варто купувати вже зараз.

Про що варто пам’ятати при покупці електрокару

Коментарі

  1. На даний час, це дуже зручно і економно, раджу переходити на такий транспорт! Дякую за статтю! Дуже інформативно!

    ВідповістиВидалити
  2. У майбутньому віддаю перевагу електромашині, це дійсно на благо нашій планеті, дякую вам за пізнавальну статтю.

    ВідповістиВидалити
  3. Ви знаєте це досить дороге і не практичне задоволення, зараз всюди блекаут у всій країні тому вважаю не дуже практично електрокар купувати.

    ВідповістиВидалити
  4. За електрокарами майбутнє, ми давно думаємо про таку машину, але зараз вони ще надто недоступні (може з часом зявляться більш бюджетні, але хороші моделі). Щодо масовості цих авто, поки це ще зарано (ну не готово стільки зарядних станцій, та й ціни на хороші машини кусаються), але щороку їх лиш більшатиме і настане час, коли бензинові відійдуть у минуле!!!!!

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар