GPS трекер для авто

GPS трекер для авто

GPS-трекер - це в першу чергу сервіс, який допомагає стежити за транспортним засобом. Він інформує власника про всі маршрути, та показує необхідні параметри. Тепер майже кожний власник автівки має такого помічника у своєму транспортному засобі.

При виборі такого девайсу часто виникає багато питань, адже кожен хоче вибрати пристрій на свій бюджет, визначити вірне місце, де краще його встановити, та дізнатись, які функції обраний трекер може виконувати.

Навіщо потрібен GPS трекер в автомобілі?

GPS-трекер - це також і інформаційно-пошуковий інструмент. За допомогою супутникової системи він приймає та передає дані.

Модуль GPS/ГЛОНАСС/GSM займається збором інформації з усіх датчиків та обладнання. Після цього власник транспортного засобу отримує детальні координати місця розташування станом на цей час, та маршрут, який авто проїхало.

GPS трекер для авто

 GPS/GSM маяк

Такий датчик зашивають у передню кузовну частину автомобіля. Він особливий тим, що не працює в онлайн режимі, а надає інформацію лише в визначений час. Його використовують не для моніторингу поїздок, а щоб віднайти вкрадений автомобіль.

GPS трекер для авто

GPS трекер для автомобіля, це:

  • Оперативне відправлення GPS координат. Найточніші значення передають GPS-ГЛОНАСС моделі трекерів.
  • Наявність модуля GSM для оновлення даних у режимі реального часу
  • Компактність. Маленькі технологічні пристрої простіше сховати у важкодоступне місце, та зробити непомітним для зловмисників.
  • Автономне живлення.
  • Інформування власника про ресурс батареї.
  • Гнучкі налаштування та додаткові датчики. Топові моделі трекерів оснащені вбудованим мікрофоном, датчиком руху для максимального контролю за переміщенням машини та ситуацією в салоні.

GPS трекер для авто

Коли потрібно вибрати GPS-трекер – завдання та сфери застосування

Система супутникового контролю широко використовується:

  • у службах перевезення пасажирів: приватних та муніципальних;
  • у поштових, кур'єрських доставках;
  • у машинах інкасаторів та автомобілях охоронних компаній;
  • у службах екстреної допомоги та порятунку;
  • у сервісах прокату автомобіля;
  • у власних транспортних засобах.

Встановлене обладнання ефективно відстежує рух автомобілів та вантажів. Компанії з великим автопарком можуть цілодобово без особливих зусиль контролювати службові поїздки, точність маршруту, час прибуття до пункту призначення водія.

GPS трекер для авто

GPS-трекер в автомобілі: переваги установки

Актуальність GPS-трекера сьогодні не викликає сумнівів для вирішення комерційних та особистих цілей. Переваги трекеру в авто:

  1. Невеликий розмір. Мініатюрна коробочка вміщує весь потрібний функціонал. При цьому легко встановлюється у зручне місце, про яке знатиме лише власник авто.
  2. Просте керування. Налаштовується та працює в автоматичному режимі, синхронізується зі смартфоном для отримання команд та надсилання інформації.
  3. Результат із точністю до метра. Геолокація визначається в реальному часі з мінімальним коливанням кілька метрів.
  4. Економічний зиск. Для керівників транспортних підприємств GPS трекер – простий та недорогий інструмент контролю переміщень автомобіля. Дозволяє легко виявити слабкі сторони організації перевезень: некоректне складання маршрутів, довгі простої, відхилення від шляху та графіка, перевитрата палива.
  5. Цифрова звітність. Поступова відмова від паперових звітів та постійного заповнення дорожніх листів. Водій оперативно надає точні дані щодо своїх дій під час поїздки.
  6. Захист від викрадення - головна перевага моніторингових пристроїв, яка заощадила нерви та гроші багатьом автомобілістам. У деяких випадках, GPS-трекер – останній шанс власника швидко та без наслідків повернути свою машину, отримавши на телефон інформацію про поточне місцеперебування.

GPS трекер для авто

Коментарі

  1. GPS дуже корисна річ, особливо якщо ти уперше кудись їдеш і не впевнений у правильному маршруті. Кілометраж який ти проїхав, також може бути корисним. Захист від викрадення що найголовніше!

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже корисна річ GPS, завжди ним користуюсь коли їду далеко и вперше тією дорогою.Дуже рекомендую таку річ.

    ВідповістиВидалити
  3. GPS потрібна річ у машині водія, тому я використовую його дуже часто, адже моя робота пов’язана із відрядженнями. Саме цей трекер допомагає мені знайти точні координати. Рекомендую усім!

    ВідповістиВидалити
  4. Мати в машині GPS- трекер, зараз в Україні, це ще і істотно знижує стресове навантаження на власника авта, не кажучи вже про наявність в ньому матеріальних цінностей, для декого на зараз - єдиних

    ВідповістиВидалити
  5. В наш час дуже потрібна річ . Була в мене ситуація коли знайомий заблукав і немає зв’язку . Добре що GPS- трекер мав у машині , так знайшли його і витягли з лісу . Немає ніякого зв’язку щоб повідомити нас де він є . Тому раджу поставити цю маленьку коробочку в машину . Хто знає що тебе може чекати .

    ВідповістиВидалити
  6. GPS- трекер Дуже корисна річ , ним можна користуватися як регістратором а можна з легкість відстежити де перебуває твоя машина , з якою швидкість пересувається , передивитися маршрут яким рухалась машина . Дуже класна штука , рекомендую всім для користування .

    ВідповістиВидалити
  7. Чудова тема, і дуже корисна річ для машини, я вважаю что це дуже потрібна річ

    ВідповістиВидалити
  8. Добре, що в наш час, коли час такий напружений, з'являються нові розробки, які роблять життя більш безпечним.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар