Рідке скло для авто

Рідке скло для авто
   Власникам автомобілів хочеться, щоб машина завжди виглядала на всі 100%. Виробники засобів за доглядом намагаються вирішити це питання, розроблюють нові формули. Безперечно, автомобіль виглядає дорогим і доглянутим, коли він наполірований та блищить. Це додає престижу та розкоші. Найчастіше, щоб відполірувати машину, використовують різні засоби, у складі яких є віск. Однак, людство крокує вперед і є безпечніший та якісніший засіб, а саме — рідке скло. Використовуючи його, ви можете з легкістю і без особливих зусиль зробити свою машину еталоном краси.

Даний засіб може створити ефект дзеркала — ваша машина буде відбивати все, що її оточує. Ваш автомобіль стане центром уваги та буде привертати до себе захоплені погляди.

Існує величезна кількість варіацій засобу
Воно не обмежується одним видом. Існують спеціальні ємності з рідиною, які потрібно наносити на поверхню кузова і чекати доки висохне — склад кристалізується та утворює глянцеву поверхню.
Такий засіб можна знайти в магазинах у вигляді пасти. Їх використовують таким же чином — наносять на знежирену поверхню автомобіля і чекають доки кристалізується..
Яким чином обробляють ваше авто?
Безпосередньо перед процесом полірування, ваш автомобіль повинен бути чистим і добре висушеним. Ніякого жиру і бруду на поверхні вашого авто бути не повинно. Для очищення можна використовувати спеціальний шампунь, який має знежирювальний ефект і не містить у складі воску. Найчастіше, набори для полірування рідким склом містять необхідні компоненти для обробки кузова.
Автомобіль оброблений і висушений. Тепер можна приступати до нанесення препарату. Після 2-х хвилин потрібно протерти кузов чистою і сухою ганчіркою. Далі необхідно ще раз просушити машину.
Пам’ятайте, що після полірування не бажано експлуатувати машину. Як мінімум на годину, варто залишити ваше авто в стані спокою. Крім того, машину не варто мити близько 3-х діб.
Покриття може прослужити вам до 6-ти місяців. Пам'ятайте, що результат залежить від якості та вартості препарату. Занадто дешеві препарати зможуть прослужити вам так само довго. Проте, на такі продукти виробник не може дати вам ніякої гарантії. Не розраховуйте на те, що спреї мають довговічний ефект. Такий засіб розрахований максимум на 11-16-ть разів мийки машини.
Рідке скло для авто
На які результати можна розраховувати?
Після застосування засобу, ви побачите просто неймовірний ефект – ваше авто буде виглядати свіжим, неначе абсолютно нова машина, яка тільки-но виїхала з салону. Колір машини стане більш насиченим і яскравим. Якщо ви проведете паралель із звичайними поліролями на основі воску — то рідке скло буде у топі.
Окрім естетичної функції, воно допомагає захистити ваш кузов від можливого виникнення корозії. У спеку захищає від вигоряння. Володіє водовідштовхувальними властивостями. Автомобіль легше миється та до нього не пристає бруд. Захисна плівка захищає кузов від появи нових подряпин.

Коментарі

  1. Дуже цікава інформація. Ніколи б не подумала, що завдяки рідкому склі авто буде виглядати так естетично, легко митеметься, до нього не приставатиме бруд. Окреме дякую за детальний опис застосування цього дива - рідкого скла!!

    ВідповістиВидалити
  2. Обожнюю кожного дня дізнатися щось нове. Стаття дуже детально ознайомлює з усіма властивостями та перевагами рідкого скла. Ніколи б не подумала, що існує така інновація в даній сфері.

    ВідповістиВидалити
  3. Обожнюю кожного дня дізнатися щось нове. Стаття дуже детально ознайомлює з усіма властивостями та перевагами рідкого скла. Ніколи б не подумала, що існує така інновація в даній сфері.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар